close

​Polise roketatarlı saldırı

Cizre'de yapılan yasadışı gösterilere müdahale etmek için olay yerine giden polis aracına PKK'lılar roketatarla saldırdı. Saldırıda 1 polis hayatını kaybetti
Cizre’de yine olaylı bir gece yaşandı. Bir grup gösterici yolları kurdukları barikatla yolları kapattılar. Bunun üzerine göstericilere müdahale etmek ve kapalı yolu açmak için olay yerine giden polis ekiplerine PKK’lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

1 POLİS HAYATINI KAYBETTİ 3 POLİS YARALI

Roketatarın isabet ettiği zırhlı araçta bulunan 1 polis memuru hayatını kaybederken, 3 polis memuru da yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle bölgede çatışma yaşandı. Yaralı polis memurları Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri polisi şehit eden PKK’lıları etkisiz hale getirmek için ilçede operasyonlarını sürdürüyor

BİR SALDIRI HABERİ DE VAN’DAN GELDİ

Öte yandan Van’da da gece saatlerinde Sanayi Polis Merkezine bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen veya yaralanan olmadı.

Van-Erciş Karayolu üzerinde bulunan Sanayi Polis Merkezi’ne gece saatlerinde bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Polis merkezindeki nöbetçilerin anında karşılık vermesi üzerine PKK’lılar olay yerinden kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, polis PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgede zırhlı araçlarla geniş çaplı operasyon başlattı.

    :

    :

    :

    :

    "​Polise roketatarlı saldırı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete