Melih Gökçek ile dalga geçtiler

Sosyal medya kullanıcıları Suudi Kral Salman Bin Abdülaziz adına hesap açarak Gökçek’i ti’ye aldı.
Mekke’de şeytan taşlama sırasındaki izdihamda 700’ü aşkın kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu böyle devam etmemeli, bize versinler sorunu çözelim” diyerek Suudi yönetiminin yürüttüğü Hac organizasyonuna talip oldu. Ankara’da önceki gün ise belediye otobüsü, durağa daldı. Kazada, 12 kişi hayatını kaybetti.

EGO'YU BİZE TESLİM ETSİNLER...

Sosyal medya kullanıcıları Suudi Kral Salman Bin Abdülaziz adına hesap açarak Gökçek’i ti’ye aldı. Abdülaziz adına açılan hesaptan Gökçek’e “Ankara’da belediye otobüsü durağa daldı. Müslümanlar vefat etti. EGO’yu bize teslim etsinler, deveyle bile daha iyi insan taşırız” mesajı gönderildi.

Gökçek, Hac faciasının ardından Twitter’da “Hacda 717 hacı vefat etti. İçinde Türk hacılar da var. Acımız çok büyük. Bu böyle devam etmemeli. Sorunu bize teslim etsinler, biz çözelim…” yazmıştı. Ankara’daki otobüs kazasının ardından sosyal medya kullanıcıları bu mesajı onlarca kez Twitter’da paylaştı ve Gökçek’e hatırlattı. Son olarak Suudi Kral Abdülaziz adına hesap açan kullanıcılar, Kralın ağzından Gökçek’e “EGO’yu bize teslim etsinler, deveyle bile daha iyi insan taşırız” yazdı.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Melih Gökçek ile dalga geçtiler" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete