Suikast! Vahim bir iddia...

20 Şubat 2015 - 18: 0
Duymuşsunuzdur; Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenlenecekmiş.

CHP'nin önemli isimlerinden Umut Oran ve Twitter fenomeni Fuat Avni suikasti düzenleyecek isimlermiş. Gülmeyin, anlatamıyorum.

Hem de ciddi aşama kaydetmişler. Öyle ki psikopat bir katil ABD'den Türkiye'ye gelmiş bile. Ancak bu psikopat katil bizim efsane istihbaratımıza rağmen nasıl Türkiye'ye gelebilmiş, bunun açıklamasını yapmamışlar. Ben yapayım, tabii ki Hakan Fidan'ın istifasını fırsat bilerek ülkeye elini kolunu sallayarak giriş yapmıştır. Yoksa ne mümkün! Alın size Hakan Fidan'ın affedilmemesi için bir sebep daha. Reis'e bunu yapmayacaktın Fidan...

Dönelim konuya tekrar. Gülmediğinizi düşünüyorum. İstesem de Havuz kadar komik olamam. Önlerinde eğiliyorum. Bu herşeyden önce büyük oranda genetik ve sonrasında da zor kazanılan bir yetenek. Herkes komedi yazamaz, komik manşet atamaz.

Sümeyye Erdoğan, Sn. Cumhurbaşkanı'nın Başbakanlığından beri gölgesi gibi. "Milletvekili olmayı en iyi ben bilirim" derse kimse 'hadi oradan' diyemez, dememeli, demesin. Lütfen ama!

Neyse, bu Sümeyye (ki havuz problemlerindeki başarısını biliyorsunuz) abisi Bilal ile karıştırılmaması gereken bir isim. Herşeyden önce yetenekli. Sonra, ona güvenebilirsiniz her konuda. Sizi açığa düşürmez. "Anlamadım bıbıcım" dediğine şahit olmadık. İktidar partisinde en önemli konu havuzun idaresiyken bir başkası çıkıp da meclise girmeyi ondan daha çok hakettiğini iddia edemez.

Havuz ve Sümeyye denklemini bilmeyenler (nerede yaşıyorsunuz siz?) bir arama motoruna lütfen "Sümeyye, Urla villaları, havuz" yazarak detayına ulaşsın, aydınlansınlar.

Ancak kızımızın biraz açığı var. Abisiyle birlikte birçok şaibeli olayda adı geçtiği için milletvekili yapılarak koruma kalkanı sağlanacak, sağlanmalı. (Bir Fidan'dan neleri eksik?) Bundan dolayı gülünç de olsa bir mağduriyet oluşturulmaya çalışılıyor. Böylece 'mağduriyet' klasik bir Erdoğangiller stratejisi (derin olmayanından) olmuş oldu. Muhalifler, boş boş bakmayın. Mağduriyetin patentini aldıklarında şaka yapmadığımı anlarsınız.

Önce Erdoğan ortaya bazı iddialar atıyor, ardından Havuz Medyası belgesiz delilsiz bunları manşete taşıyor.

Sümeyye Erdoğan'ın ardından Bilal Erdoğan için de benzer haberler sırasını bekliyor olmalı. Benim şüphem yok. Sizin şüpheniz varsa bu köşede yine buluşalım.
 
- Efendim, bu ay maaşlar...

-Yatmadı mı? Dur Süleyman'a sorayım

- Alo, Süleyman. Selamunaleyküm

- Sen değil misin bankada? Ha ok. onu arayayım... Ne oldu sen aldın mı paracıklarını?

- Aldım efendim hem de faiziyle

- Höyt, faiz haram! Onu şimdi hocamın dediği gibi (gö)TÜRGEV var bizim. Ona şey ediyorsun... Aferin, hadi selamunaleyküm

Gülmeyin, bu da gerçek bir hikayeden uyarlandı.

Tu bi kontinyu...

GÜNÜN TWEETİ:

    :

    :

    :

    :

    "Suikast! Vahim bir iddia..." hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI