Trabzon'da 2. Şarköy skandalı!

Trabzonspor Kulübü'nde yönetimle ilgili ilginç bir skandal patladı.
Trabzonspor Kulübü'nün Yargıtay'la ilgili karar düzeltme başvurusunu Tekirdağ-Şarköy'den yapmasının ardından yeni bir skandal ortaya çıktı.
 
Kulüp avukatının, yönetimin görev süresinin dolduğuyla ilgili nihai Yargıtay kararının düzeltilmesi talebini 10 Nisan 2013 Cuma günü Şarköy Adliyesi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne teslim ettiği ancak bu dilekçesinin halen adliyede olduğu ve ilgili yerlere gönderilmediği ortaya çıktı.
 
Başvuruyla ilgili sürecin akıbetini merak eden davacı avukatları şok bir bilgiyle karşılaştılar. Dilekçenin ne zaman işleme koyulduğunu merak eden Avukat Murat Başman, Şarköy Asliye Hukuk Mahkemesi'ni arayınca mübaşirin eşinin hasta olduğu ve bu nedenle postaların verilmediği cevabıyla karşılaştı. Buna göre 10 Nisan'da verilen dilekçenin 21 Nisan'da halen gönderilmediği belirlendi. Başman, evrakın ne zaman gönderileceği sorusuna ise "cuma gününe kadar" karşılığını aldı.
 
Daha sonra mahkeme hakimini arayan Avukat Murat Başman kendisinden cevap alamayınca, Yazı İşleri Müdürlüğü'ne ulaştı ve postaların bugün (salı) verildiğini öğrendi. Aldığı cevaptan tatmin olmayan Avukat, tekrar Asliye Hukuk kalemine ulaştığında ise, evrakın bugün (salı) verileceği cevabıyla karşılaştı....
 
Olayla ilgili yaşanan bu gelişmeler, Yakup Aslan'ın "Süre kazanmak için Tekirdağ'a gittik" açıklamasını hatırlatırken, 10 Nisan'da verilen dilekçenin Trabzon'daki postaneye, oradan ilgili mahkemeye, sonuçta da Yargıtay'a ne zaman ulaşacağı merakla bekleniyor...

Kaynak: Trabzonajans.com

    :

    :

    :

    :

    "Trabzon'da 2. Şarköy skandalı!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ