Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu

Biri liderliğe diğeri yukarıya tırmanma derdinde! Galatasaray'ın Trabzon'dan eli boş dönmesiyle liderlik şansı yakalayan Fenerbahçe, Avrupa Ligi talibi Bursaspor'u ağırlayacak.
Haftaya 56 puanla lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde giren Fenerbahçe, sarı kırmızılıların Trabzonspor'a yenilmesiyle yeniden koltuğa oturma şansı yakaladı! Sarı lacivertliler Bursaspor karşısında sahada 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmaya ve 19. hafta kaybettiği liderliği geri almaya çalışacak.

Gençlerbirliği yenilgisi sonrası son iki maçta Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'u mağlup eden sarı-lacivertliler, otobüse yapılan saldırı ile sarsılmıştı. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Mersin İdmanyurdu'nu eleyerek moral kazanan Sarı Kanaryalar için şimdi hedef liderliği geri almak.

Bu sezon Kadıköy'de Akhisar Belediyespor'a mağlup olarak ligde iç sahadaki 33 maçlık yenilmezlik serisini kaybettikten sonra seyircisi önünde üst üste derbiler kazanan Fenerbahçe, Bursaspor'a da geçit vermemeye çalışacak.

Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor ise 44 puanla 4. sırada girdiği haftada İstanbul'dan 3 puan çıkararak, Avrupa kupalarına katılma hedefinde önemli bir adım atmayı hedefliyor.

İŞTE 11'LER
FENERBAHÇE 

Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Emre, Mehmet Topal, Alper, Kuyt, Webo, Sow

BURSASPOR 
Harun - Şener, Serdar, Şamil, Aziz - Belluschi, Ozan - Emre, Josue, Volkan - Fernandao

Kaynak: ntvspor.net

    :

    :

    :

    :

    "Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ