​Galatasaray Hajrovic'i yakacak!

Galatasaray ile Izet Hajrovic arasındaki davanın ilk raundunu sarı kırmızılı kulüp kazandı. İkinci raundda ise Galatasaray'ın Boşnak futbolcu aleyhine açtığı dava var.
FIFA'nın Izet Hajrovic konusunda verdiği Galatasaray'daki herkesi sevindirdi. Zira Boşnak futbolcu açtığı davayı kazanmış olsaydı, en kötü olasılıkla sarı kırmızılı kulüpten 5 milyon Euro para alacaktı. Fakat FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Galatasaray'ın yalnızca 92 bin 500 Euro tazminat ve 7 bin 669 Euro da kalan bakiyesini ödemeye hükmetmesi, Boşnak futbolcunun 'milyon Euro'lar kazanma' hayallerini suya düşürdü.

Ancak olay burada kapanmış değil... Sırada Galatasaray'ın açtığı dava var. 5 milyon Euro tazminat kazanma planı tutmayan Hajrovic, sarı kırmızılı kulübün kendisine karşı açtığı davayı da kaybederse, cebinden tam 3.5 milyon Euro çıkacak.

Izet Hajrovic alacakları ödenmediği gerekçesiyle geçen yıl Galatasaray'ı terkedip gitmiş ve Werder Bremen'e transfer olmuştu.

Galatasaray Kulübü, Izet Hajrovic'in halen ödemesi devam eden 3.5 milyon Euro'luk bonservisinin oyuncu tarafından karşılanması için FIFA'ya başvurdu.

Galatasaray bu davayı da kazanırsa, Hajrovic 3.5 milyon Euro'yu kendisi ödemek zorunda kalacak.

Bu arada sarı kırmızılı kulüp, 2 senelik vadeye yaydığı bonservis bedeli için bugüne dek Grasshoppers Kulübü'ne toplam 2.5 milyon Euro ödedi. Galatasaray'ın 1 milyon Euro daha ödemesi bulunuyor.

    :

    :

    :

    :

    "​Galatasaray Hajrovic'i yakacak!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ