Emre Belözoğlu özür diledi

Rize deplasmanından dönerken Trabzon'da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesinde bulunan Emre Belözoğlu, 360 TV spikeri Yasin Dallı'dan özür diledi.
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1 yendiği maçın ardından Fenerbahçe'ye yapılan saldırı sonrası muhabir ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginlik sonrası iki taraf da özür diledi.

Trabzon’daki saldırıdan sonra 360 TV spikeri Yasin Dallı’nın otobüsün içinden çekim ve röportaj yapmaya çalışmasına sinirlenen Emre Belözoğlu bu davranışından sonra özür diledi. 

Bursaspor maçının ardından basın mensubuyla biraraya gelen Emre “Olayı kişisel algılama. O an büyük şok yaşadık. Zaten olayın ardından seni görseydim mutlaka bu durumu telafi ederdim. Özür dilerim” dedi. 

Dallı da Emre’nin o anki tepkisini anlayışla karşıladığını ve kendisinin de bir hatası olduğuysa kendisini de bu durumdan özür dileğidini ifade etti. 

Emre, bu davranışı büyük tepki çekmişti. Bursa maçı sonrası yaşanan bu konuşmanın ardından olayın iki kahramanı arasında konu tatlıya bağlandı. 

Kaynak: Skorer / Milliyet.com.tr
 



    :

    :

    :

    :

    "Emre Belözoğlu özür diledi" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ