close

Aslan Kadıköy'e lider gidiyor!

Spor Toto Süper Lig 22. hafta açılış maçında lider Galatasaray evinde SAİ Kayseri Erciyesspor'u konuk etti.
Spor Toto Süper Lig 22. hafta açılış maçında lider Galatasaray evinde SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti. 

Maçın henüz 5. dakikasında sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin pasında topla buluşan Bruma, ceza alanına girer girmez sert şutunu çekti. Kaleci Zülküf'ten dönen topa Umut yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu. 1-0

17. dakikada Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan savunma arkasına harika sarkan Bruma, atılan pasta topu kontrol edip ceza alanına kadar gitti ama pas vermek yerine ayağının dışıyla diğer köşeye vuruşunu yaptı ama savunma topu önledi. Ardından topu yine alan Bruma'nın pasında Sabri'nin kaleye vuruşunda savunmadan seken top kornere gitti.

32. dakikada Galatasaray yarı alanın ortalarında topla buluşan Drenthe, topu alıp sol çapraza doğru gidip, sağ çaprazdan ceza alanına giren Vleminckx'e pasını attı. Vleminckx, topa gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-1

Devre 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda Galatasaray galibiyet golü için Erciyes kalesine yüklendi. 

51. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sneijder'in sert şutundan sonuç çıkmadı.

53. dakikada Galatasaray, rakip yarı alanın ortalarından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un sol direk yakınlarına ortasında Chedjou, kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

83. dakikada Wesley Sneijder, direğe takıldı. Rakip ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sneijder'in kaleye mükemmel şutunda kaleci Zülküf'ü geçen top üst direkten döndü.

84. dakikada Galatasaray sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ortasında savunmanın karşıladığı topu Emre kontrol edip sol çaprazdaki Sneijder'e pasını verdi. Sneijder'in kaleye şutunda Zülküf topu çelmeyi başardı.

90. dakikada sol kanattan gelişen Galatasaray kontra atağında Sneijder ceza alanına girip dar açıdan kaleye şutunu gönderdi. Zülküf'ten dönen topa Sneijder daha dar açıdan yerden çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.Karşılaşma Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.3-1

Bu skorla Galatasaray puanını 51'e çıkardı ve haftayı lider kapatmayı garantiledi. Sarı kırmızılılar önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile Kadıköy'de kozlarını paylaşacak.

SAİ Kayseri Erciyes ise 20 puanda kaldı. Erciyes önümüzdeki hafta evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek. 

    :

    :

    :

    :

    "Aslan Kadıköy'e lider gidiyor!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ