​Abdurrahim Albayrak’a büyük şok

Galatasaray'da yapılan yönetim kurulu toplantısında ipler kopma noktasına geldi.
Galatasaray'da yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında sert tartışmalar yaşandı. Hafta sonu yapılan olağan mali kongrede sarı-kırmızılı futbolcuların deplasmandaki Gençlerbirliği maçı öncesinde Ak Saray’a yaptığı ziyaret nedeniyle büyük eleştiriler alan Başkan Yardımcısı Abdurrühim Albayrak’a bir darbe de yönetim kurulu toplantısında geldi.  Yapılan toplantıda başkan adaylığını açıklaması beklenen Dursun Özbek, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ı listesine almayacağını söyledi.

BU ifadeler sonrası toplantı salonunda buz gibi bir hava esti, Dürüst-Albayrak ikilisi, “Anlık bir karar verdik. Siyasi bir amaç gütmeden o ziyaret yapıldı. Çok fazla üzerimize geliyorsunuz. Bunları hak etmedik” şeklinde çıkıştı. Ancak Özbek geri adım atmadı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Başkan Duygun Yarsuvat yönetici arkadaşlarından daha sakin olmalarını istese de başarılı olamadı. Tartışmalar nedeniyle toplantı beklenenden daha kısa sürede sona erdi.

Dursun Özbek’in Ünal Aysal’la görüşerek seçim ittifakı yapmak istediği belirtildi. Yaşanan gelişmelerin ardından İkinci Başkan Hamdi Yasaman’ın da başkan adaylığı konusuna yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Yasaman’ın, Ünal Aysal ile Dursun Özbek’in yapacağı görüşmenin sonuçlarına göre adaylık fikrini netleştireceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Bahadır Çokişler/AMK Spor gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​Abdurrahim Albayrak’a büyük şok" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ