Washington'dan apar topar döndü, dilekçesini yetiştirdi

Davutoğlu'nun bakanlık teklif ettiği CHP İstanbul Milletvekil İlhan Kesici, teklifi reddeden dilekçesini Başbakanlığa ulaştırdı.
Seçim hükümetinde bakanlık görevi teklif edilen CHP İstanbul Milletvekil İlhan Kesici, bakanlık teklifini reddeden dilekçesi Başbakanlığa akşam saatlerinden yetiştirdi. 

ABD'nin Başkenti Washington'da bulunan CHP'li İlhan Kesici, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan bakanlık teklifini alır almaz, yurtdışı gezisini yarıda keserek yurda döndü.

Akşam saat 16:40'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen Kesici, oradan da doğrudan Ankara'ya uçtu.

Dün basın yoluyla açıklamış olduğu, bakanlık teklifini kabul etmediğine dair dilekçeyi ıslak imzalı olarak Başbakanlığa saat 20:12 sularında yetiştirdi.

Yurtdışında olması sebebiyle yaşanan bu gecikmeden, Başbakanlık yetkililerini de haberdar eden Kesici, www.gercekgundem.com 'a yaptığı açıklamada,"Dün bu teklifi kabul etmediğimi ve partimin kararları doğrultusunda hareket edeceğimi basın aracılığıyla duyurmuştum. Bugün de şahsen ıslak imzamı taşıyan red dilekçemi yetiştirebilmek için Ankara'ya akşam saatlerinde geldim. Başbakanlık yetkililerinin de bilgisi dahilinde dilekçemi Başbakanlığa ilettim" dedi.

Kaynak: gercekgundem.com

    :

    :

    :

    :

    "Washington'dan apar topar döndü, dilekçesini yetiştirdi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete