"Sümeyye Erdoğan'ı 'yargılanmasın' diye milletvekili yapacaklar"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Sümeyye ve Burak Erdoğan'ın 17-25 Aralık yolsuzluk süreci nedeniyle dokunulmazlık zırhına büründürülmeye çalışıldığını söyledi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun geçen ay yaptığı "Sümeyye Erdoğan (milletvekilliği için) aday olursa hoş olur sözlerinin ardından bugün de Erdoğan'ın adaylığının konuşulması üzerine tartışmalar şiddetlendi. 

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde akademisyenlerle buluşması sırasında konuşan Tezcan, “17 - 25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları sürecinden sonra bir dokunulmazlık ihtiyacı kesin. Sümeyye Erdoğan için hatta Bilal Erdoğan için. Önümüzdeki dönem, ona dönük bir önleme olabilir. Bunu düşünüyor olabilirler" diye konuştu.

"PARA SIFIRLAMA" GÖREVİNDE AKTİF GÖREV ALDIKLARI...

Bugün de bir basın organında çıkan haberde Sümeyye Erdoğan'ın AKP tarafından haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacağı ihtimalinin güçlendiği belirtilmişti.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sürecinde Sümeyye ve Burak Erdoğan'ın ses kayıtları ortaya çıkmıştı. Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın 17 Aralık operasyonu sonrası paniğe kapılıp 'para sıfırlama' işinde aktif görev aldıkları kayıtlara yansımıştı. 
Bu haber 1.156 kez okundu

    :

    :

    :

    :

    ""Sümeyye Erdoğan'ı 'yargılanmasın' diye milletvekili yapacaklar"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    KARŞI ÖZEL
    KARŞI RÖPORTAJ
    https://twitter.com/KarsiGazete
    GAZETE MANŞETLERİ