Nimet Baş fena bombaladı!

AKP kurucularından eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Baş CNN Türk televizyonunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
KARŞI GAZETE

Baştan Sona
adlı programda Recep Tayyip Erdoğan'ın eski basın danışmanı Akif Beki'nin sorularını cevaplayan Baş, "Bir erken seçimde AKP tek başına iktidara gelir ama ben buna rağmen bir koalisyon kurulmasını tercih ederim" dedi.

Türkiye'nin büyük sorunları olduğunu belirten Baş, "Büyük sorunlar büyük halk kitlelerinin oy verdiği geniş tabanlı koalisyonlar tarafından çözülebilir" dedi. AKP-CHP koalisyonunu olumlu bulduğunu kaydetti.

SİYASİ PARTİLERİN KAPATILMASINA DA DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASINA DA KARŞIYIM

Nimet Baş siyasi partilerin kapatılmasına da, milletvekili dokunulmuzlıklarının kaldırılmasına da karşı olduğunu belirtti. AKP'nin geride kalan 13 yıllık iktidarında hiçbir dokunulmazlığın kaldırılmasına yönelik fezlekeyi Genel Kurul'a indirmediğini belirten Baş bu tavrın devam ettirilmesinin gerektiğini söyledi. Baş 60-70-80 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılıp Meclis dışına atılmasının sorunları daha da büyüteceğini anlattı.



HDP'Yİ KAPATMAK YERİNE KANDİL'E KARŞI DESTEK VERİLMELİ

Eski MEB Bakanı Baş HDP'yi kapatmak yerine bu siyasi partiye Kandil'e karşı destek verilmesi gerektiğini ve her şart altında çözüm sürecinin sürdürülmesine yönünde adımlar atılmasına ihtiyaç olduğunu düşündüğünü sözlerine ekledi.

Nimet Baş'ın özellikle RT Erdoğan'ın tezlerini boşa çıkartacak nitelikteki açıklamaları 'çarpıcı ve cesurca' olarak nitelendi.

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Nimet Baş fena bombaladı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete