Kılıçdaroğlu rakiplere ‘pas’ vermeyecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim meydanlarında rakiplerine ‘pas’ vermeyecek, sadece projelerini anlatacak.
Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarıyla yaptığı toplantıda nasıl bir seçim kampanyası yürüteceğinin de işaretini verdi. Vekil adaylarına “AKP’yi ağzınıza almayın, sadece projelerimizi anlatın” dedi.

Önceki seçim süreçlerinde yolsuzluk odaklı açıklamalar yaptığı gerekçesiyle eleştirilen CHP Lideri bu kez taktik değiştiriyor. “Erdoğan’ın adını ağzıma almak istemiyorum” diyen Kılıçdaroğlu, cevap hakkı doğuracak açıklama yapmaktan da kaçınacak. Aynı şekilde Başbakan Davutoğlu’nun ismini de doğrudan eleştiri konusu yapmayacak. Projelerini ve seçim vaatlerinin öne çıkacağı mitinglerde Kılıçdaroğlu, 13 yıllık AKP iktidarının vatandaşa faturasını anlatacak ve dört yılda nasıl çözeceği konusunda vatandaşı ikna edecek.

MÜTEVAZI OLMAYACAK

Seçim kampanyasında “Mütevazı olma gerçek sanırlar” sözünden yola çıkarak Kılıçdaroğlu’nun uzmanlık konuları vurgulanacak. Yaşamındaki zorluklara ve ekonomik engellere karşın başarı öyküsü anlatılacak. Kılıçdaroğlu bunun ilk işaretlerini de son dönemdeki açıklamalarındaki “Bu konuda mütevazı değilim. Bu konuları en iyi bilen benim Türkiye’de. Paranın nasıl toplandığını benden daha iyi bilen bir veya iki kişi çıkmaz. Para nasıl toplanır, nasıl harcanır, kaynak nasıl bulunur” sözleriyle verdi.

SEÇİM BÜTÇESİ

Kılıçdaroğlu, milletvekili adayları ile yaptığı toplantıda, Hazine’den CHP’ye yapılan yardımın 21.5 milyon TL’sinin il ve ilçe örgütlerine gönderileceğini söyledi.. Kılıçdaroğlu, “Bir sorunla mı karşılaştınız? Derhal genel merkeze bildirin. Hazineden seçim yılı nedeniyle yardım aldık. 21,5 milyon TL’sini örgütlere göndereceğiz, siz kullanacaksınız” dedi.

Kaynak: Başak Kaya / Sözcü Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu rakiplere ‘pas’ vermeyecek" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ