'Ben ölmeden Erdoğan'a dokundurtmam'

Yiğit Bulut Erdoğan fedailiğinde sınır tanımıyor!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut, fedailiğe soyundu: “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz.”

Hürriyet gazetesinin, Mısır’ın devrik lideri Muhammed Mursi hakkında verilen idam kararı haberini sunuş tarzı üzerinden Erdoğan ve çevresiyle Doğan Grubu arasında başlayan tartışma şiddetlenerek sürüyor.
 


'BEN ÖLMEDEN, BENİ VURMADAN, BEN ASILMADAN'

Cumhurbaşkanı’na dün bir başyazıyla seslenen Hürriyet’e son olarak ‘başdanışman’ Yiğit Bulut yanıt verdi.

TRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan Derin Analiz adlı programda, iki ruhsatlı silahı yüzlerce de mermisi olduğundan dem vuran Bulut, “Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan bu ülkenini seçilmiş cumhurbaşkanına kimse elini süremez” diye konuştu.

MİLYONLAR ŞEHİT OLMADAN CUMHURBAŞKANI ŞEHİT OLMAZ

Bunu ‘Yiğit Bulut’ olarak söylemediğini, kendisi gibi milyonlarca vatandaş olduğunu savunan Bulut, şöyle devam etti: “Bırakın öyle gazeteden sana sesleniyorum diye mektup yazmak, bırakın aşağılamak, bırakın hakaret etmek, bırakın yurt dışında pazarlık yapmak, 2023 Türkiyesi’ne inanan milyonlar şehit olmadan cumuhurbaşkanı şehit olmaz.”

Bulut, “Varsa cesareti olan, varsa denemek isteyen hodri meydan!” sözleriyle TRT ekranlarından ‘meydan okudu’.

Kaynak: Diken
  • Şükrü Timur
    Tavşan Kükredi.. Ha ha ha.. Şükrü Timur - 20 Mayıs 2015 Arkadaşlar bakın, bunların "yapay" sürtüşme algısı ve olgusu ile yaşamaya çalışan kertenkelelerden ayrıştığı bir durum yok!! Niye mi? Bu Yiğit'cik, özünde Türkiye'de yaşayan kalburüstü kesimin ortaya sürdüğü bir sürüngendir!! Bunu nereden mi biliyoruz? Yiğit'cikin Namık Kemal Zeybek ve Aydın Doğan ile olan dolaylı akrabalığı ve ilişkilerinden!! Ha siz, şimdi bir şey biliyormuşçasına, diyeceksiniz ki.. Yiğit, artık Zeybek aganın damatı değil ve Aydın Doğan'da yazıp çizmiyor!! Bunlar güce ve erke ulaşmak için gerekirse yedi sülalerini "satmış gibi yaparlar"!! Karşı tarafa geçmiş gibi bir durum takınırlar!! Yetmezse böyle tavşan nasıl kükrerse, "yalancı fedailiğe" bile kalkışırlar!? Ta ki, gücün ve erkin iplerini iyice ele geçirene, uyutana ve etkileyene dek.. Ondan sonra yine Sabataycı akrabalarla ayni kayığa, aman be kayık olur mu? Ayni yat'a binerler ve "nasıl uyuttuk kerizleri" kahkahalarıyla, ellerinde Havana purosu, viskilerini yudumlarlar!!

:

:

:

:

"'Ben ölmeden Erdoğan'a dokundurtmam'" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete