Akşener'e yakın isim 'Muhalefetin muhalifleri'ni bombaladı

MHP'de Meral Akşener'e yakın isim Müsavat Dervişoğlu, muhalefetin muhalifleri olarak adlandırdığı Oğan ve Aydın'ı sert sözlerle eleştirdi.
Çağrı Heyeti'nin topladığı kongrede, olağanüstü kongreyi toplamak üzere yetki verilen heyetin Başkanı Müsavat Dervişoğlu, son zamanlardaki beyanlara bakarak, kimin kime karşı olduğunu anlamakta zorluk çektiğini belirtti.

Dervişoğlu, "muhalefetin muhalifleri" diye tanımladığı Sinan Oğan ve Koray Aydın'ı eleştirdi. Dervişoğlu, her iki ismin Akşener'in statüsünü aşındırmaya gayret sarf ettiğini öne sürdü. Dervişoğlu, "Muhalefetin muhalifleri, netice alamayacakları alanlarda gereksiz mesai harcıyor" dedi.

'BAHÇELİ LEHİNE ÇEKİLİRLERSE ŞAŞIRMAM'

"Kaybedeceğini bilenlerin yanında kazanamayacaklarını görenlerin de olduğunu ve bunu hazmedemeyenlerin farklı ittifak arayışları içine girmelerinin sürpriz sayılmayacağını" vurgulayan Dervişoğlu, "Sayın Meral Akşener dışındaki bazı adaylar, Bahçeli lehine yarıştan çekilirlerse şaşırmayacağım" ifadesini kullandı.

13 MADDE KRİZİ

MHP'li muhaliflerin 19 Haziran'daki kurultayında 13 madde değiştirilmiş, muhalif adaylardan Koray Aydın ve Sinan Oğan 1 madde hariç yapılan değişikliklerden haberleri olmadığını açıklamışlardı. Koray Aydın daha önce de Meral Akşener'i cemaatin desteklediğini ifade etmişti.

Kaynak: f5haber.com

    :

    :

    :

    :

    "Akşener'e yakın isim 'Muhalefetin muhalifleri'ni bombaladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete