​AKP'ye zor soru

Milli İttifak’ın liderlerinden Mustafa Kamalak, iktidarın ‘yerli tank, yerli helikopter, yerli uçak’ üretildiğine dair seçim afişlerine tepki gösterdi.
Konuyu Twitter hesabı üzerinden değerlendiren Kamalak, AKP’ye söz konusu uçakların, tankların, helikopterlerin hangi fabrikada üretildiğini sordu.

FABRİKALAR HANGİ İLDE KURULDU?

Kamalak, şu paylaşımlarda bulundu: “Bu AKP şimdi de her reklamda ‘yerli tank, yerli helikopter, yerli uçak’ yapmış gibi gösteriyor. Allah aşkına soruyorum; bu tank ya da uçak fabrikaları hangi ile kuruldu? Bilen, duyan var mı? Yok. Çünkü bunlar milleti kandırmakta usta! O zaman biz sormaz mıyız, ey AKP! Yerli tank ve uçak yaptık diye reklam yapan AKP! Sözde üretim yaptığınız bu fabrikaları nereye kurdunuz? Söyleyemezler! Çünkü yok! Bunların tek yaptıkları, milletimizi kandırmaya çalışmak. Milletimiz bu kez kanmayacak, kandıramayacaklar. Bu kez gerçekle sahteyi, aslıyla taklidini ayıracak ve 7 Haziran’da mührü Saadet’e basacak!”

Kaynak: Milli Gazete
  • Eski AKPli
    ARTIK YETER Eski AKPli - 28 Mayıs 2015 Yürü be Kamalak! 3 seçimdir AKP'ye oy verdim ama çok pişmanım. Gerçekleri gördüm. Bu kez Saadet vakti. Sizden daha çok Milli İttifak haberleri bekliyoruz.

:

:

:

:

"​AKP'ye zor soru" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete