Meclis'te para mı kalmamış?

Bütün vekillerin telefonu, borcu ödenmediği için kapanacak!
KARŞI GAZETE | ÖZEL

MECLİS'İN TELEFON FATURALARI NİYE ÖDENMEDİ?

Günlerdir İç Güvenlik Paketi gerilimi yaşayan vekillerin sırtına bir de telefon borcu yükü bindi...  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün bir ilk yaşandı. 

Tüm milletvekillerinin makam telefonlarına, Türk Telekom'un 444 1 444 numaralı telefonundan bir arama geldi. Telefonu açanlara otomatik kayıt ile "borcunuz bulunmaktadır, ödenmemesi halinde telefonunuz kapanacaktır" denildi. 

Milletvekillerinin odalarına gelen bu telefon, Meclis personelini de şaşkınlığa uğrattı. Faturaların, milletvekilleri ile ilgisi olmadığını ve Meclis tarafından ödendiğini belirten çalışanlar, ilgili birimi telefon yağmuruna tutarak, bu durum hakkında açıklama yapılmasını istedi.

"KAÇ-AK SARAY'IN PARASINI ÖDEMEK İÇİN Mİ KESTİLER?"

Vekillere gelen borç telefonu, Meclis'te bazı milletvekillerinin  "kaçak sarayın elektrik faturasını ödemek için Meclis'in telefonlarını mı kestiler?"  esprileri  yapmasına da neden oldu. 

Öte yandan seçim çalışmalarına başlandığı için örgütler ve seçmen ile sürekli iletişim halinde olması gereken milletvekillerinin telefonlarının kesilmesi halinde, çok büyük sıkıntı yaşanması muhtemel...

Burcu Oral Evren | KARSİGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Meclis'te para mı kalmamış?" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ