4 eski Bakan'a talimat: Ortalıkta görünmeyin

AKP yönetiminin adı yolsuzluk soruşturmalarına konu olan 4 eski bakanı "kamuoyunun gündemine gelememeye özen göstermeleri konusunda" uyardığı ortaya çıktı.
ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

Seçimlere kısa bir süre kalan iktidar partisinde sinirler hayli gergin.

İlk kez Recep Tayyip Erdoğan'sız bir seçime girecek olan partinin 7 Haziran'da elde edeceği başarının hangi düzeyde gerçekleşeceği merak konusu.

AKP BUGÜNE DEK OLMADIĞI KADAR ZORLANACAK

AKP'nin önümüzdeki kritik seçimde başını en çok ağrıtacak iki konu bulunuyor; PKK ve yolsuzluk iddiaları.

Kulislerde Hükümetin İmralı ile anlaştığı, seçime kadar terör bağlamında bir sorun çıkmayacağı değerlendirmeleri yapılıyor.

Bununla birlikte HDP'nin %10 barajını aşmak için her türlü yönteme baş vuracağı, AKP'nin bölgede bugüne dek olmamış derecede zorlanacağı kaydediliyor.

4 BAKAN'A ORTADA GÖRÜNMEYİN TALİMATI

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin yolsuzluk konusunun seçimlerde partiyi hayli yoracağı görüşünde oldukları da biliniyor.

Davutoğlu'nun adı 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarına karışan  4 eski bakana fazla ortada görünmesinler şeklinde bir mesaj yolladığı belirtiliyor.

4 BAKAN BU DURUMA BOZULDU

Eski bakanların bu mesajdan rahatsız oldukları ama yine de ortalarda görünmemeye çalıştıkları söyleniyor.

BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ GERGİNLİK

Örneğin eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in Ankara Polis Evi'nde konakladığı, şehir dışına bile çıkmaya çekindiği anlatılıyor.

Başkentte siyaset rüzgarları son 10 yılda benzeri görülmemişçesine gergin ve sert esiyor.

ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR
  • Deniz Kumbasar
    Ne oldu balkon kardeşliğine? Deniz Kumbasar - 24 Şubat 2015 Bu milletten hala korkuyorlar. Seçim sonrası balkonda boy gösterenler şimdi neden halının altına süpürülüyor? Hırsıza oy yok diye bağırılmasından mı korkuyorsunuz?

:

:

:

:

"4 eski Bakan'a talimat: Ortalıkta görünmeyin" hakkında Tweetler

DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ