TRT müdüründen skandal tweetler

TRT'nen müdürlerinden Serdar Aydın CHP llideri Kılıçdaroğlu için skandal tweetler attı.
TRT Dış Haberler Servisinde Müdür olarak çalışan Serdar Aydın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için twitter hesabından çok ağır hakaretlerde bulundu. Serdar Aydın, “Klozet Kemal” diye yazdı.



Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki “Klozet tartışması” konusuna atıfta bulunan Aydın, “Sen Cemaat’in gazı ile klozete düşersen, Reis de sifonu çeker” diye yazdı.

Erdoğan aleyhine en sıradan ifadelerin bile soruşturma konusu yapıldığı bir dönemde TRT, Kılıçdaroğlu aleyhine çok ağır ifadeler kullanan Aydın hakkında herhangi bir işlem yapmadı.

DEMİRTAŞ’A DA HAKARET

“Tilavetinde hitabetin gibi güzel Uzun Adam” diyerek Erdoğan’a övgüler dizen Serdar Aydın’ın hakaret dolu mesajları sadece Kılıçdaroğlu’na yönelik olmadı. Aydın, HDP lideri Selahattin Demirtaş için de, “İsterse milyonları toplasın, bu onun terörist olduğu imajını değiştirmez… Gelsin Karadeniz’de yapsın yiyorsa” diye yazdı.

“GEYİKLERE KATKI SUNDUM”

Soruları cevaplayan TRT Müdürü Serdar Aydın, paylaşımlarını ilginç bir savunmayla doğruladı. Aydın, “Olabilir. Onları yazmış olabilirim. Ama ben direk şahsı hedef almak değil de benzetmeler yaptım. Sosyal medyada dönen geyiklere katkı sundum” dedi.

Kaynak: Ali Ekber Ertürk / Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "TRT müdüründen skandal tweetler" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete