Fuat Avni'den flaş Merkez Bankası iddiası!

Fuat Avni, Merkez Bankası konusunda büyük bir kriz yaşandığını ve Merkez'in yönetiminin ele geçirilmeye çalışıldığını iddia etti.
Twitter fenomeni Fuat Avni, attığı son tweetlerle gündem yaratacak. Erdoğan-Davutoğlu arasındaki gerilimin artık ayyuka çıktığını öne süren Fuat Avni, 'Saray avanelerinin' Davutoğlu’na karşı sürekli fitneyi körüklediğini söyledi. Davutoğlu ile artık alay edilmeye başlandığını iddia eden Fuat Avni, Davutoğlu’na ‘David’ lakabını taktıklarını öne sürdü.

Fuat Avni, en önemli krizin Merkez Bankası’nın yönetiminde yaşandığını öne sürdü ve Erdem Başçı’nın, Abdullah Gül ve Ali Babacan’ın adamı olduğu gerekçesiyle görevden alınması için uğraşıldığını iddia etti. Merkez Bankası’nın yönetiminin ele geçirilmeye çalışıldığını söyleyen Fuat Avni, “Başçı’nın yerine, tam biatçı Murat Çetinkaya, Ahmet Faruk Aysan, Şakir Ercan Gül’den birinin getirilmesi planlanıyor” iddiasında bulundu. Fuat Avni ayrıca, “Merkez Bankası aile bankasına dönüşünce dolar da 4 tl olursa şaşırmayın. Zaten F…. de bunu arzuluyor” iddasında bulundu.

İşte Fuat Avni’nin attığı tüm tweetler...





    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni'den flaş Merkez Bankası iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete