Kim Kardashian'ın babası kadın oluyor

Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner kadın oluyor.
Gösteri dünyasının en renkli simalarından biri olan Kardashian-Jenner'lardan dudak uçuklatan haber geldi.

Yaklaşık bir yıldır konuşulan haber aileye yakın bir kaynak tarafından doğrulandı. Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın bir süre önce yollarını ayırdığı kocası Bruce Jenner, kadın olmaya hazırlanıyor. 

Aileye yakın bir kaynak, People dergisine yaptığı açıklamada eski Olimpik atlet Jenner'ın yakında operasyon geçirip cinsiyetini değiştireceğini ve ailesinin de bu durumu onayladığını belirtti.



Aynı kaynak "Bruce, istediğini yapabileceği için çok mutlu" dedi.  Kardashian- Jenner ailesinin yakını olan kişi People dergisine, Bruce Jenner'ın ailesinin bir süredir bu fikre alışmaya çalıştığını ve sonunda da yavaş yavaş bu kararı onayladıklarını söyledi.

65 yaşındaki Bruce Jenner'ın kadına dönüşme süreci de adım adım bir belgesele dönüştürülecek. Kardashian- Jenner ailesinin yakını olan kişi People dergisine, Bruce Jenner'ın ailesinin bir süredir bu fikre alışmaya çalıştığını ve sonunda da yavaş yavaş bu kararı onayladıklarını söyledi.

Üç kez evlenen Bruce Jenner, altı çocuk babası. İlk evliliğini yaptığı Chrystie Crownover'dan 36 ve 34 yaşında iki çocuğu olan Bruce Jenner'ın ikinci evliliğini yaptığı Linda Thompson'dan da 33 ve 31 yaşlarında iki oğlu var.
Bu haber 938 kez okundu

    :

    :

    :

    :

    "Kim Kardashian'ın babası kadın oluyor" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    KARŞI ÖZEL
    KARŞI RÖPORTAJ
    https://twitter.com/KarsiGazete
    GAZETE MANŞETLERİ