Günün Videosu

Ünlü diyetisyenin otopsi raporu açıklandı

Evinde ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.
Ulus Mahallesi, Öz Topuz Caddesi Noterler Sitesi’nde meydana gelen olayda birçok ünlü ismin diyetisyeni olan Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulunmuştu.

Kahvecioğlu’nun cenazesi yapılan işlemlerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştı. Cenaze, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Annesi Güler Kahvecioğlu kızının fotoğrafını elinden bırakmazken abla Derya Kahvecioğlu ayakta durmakta zorluk çekti. Kahvecioğlu’nun yakını Ayşe Küçük ise otopsi raporununda ilk belirlemelere göre kalp krizi olduğunu söyledi.



Yelda Kahvecioğlu'nun manevi annesi olduğunu söyleyen Ayşe Küçük, “Cumartesi akşamından beri telefonla arıyorduk ama ulaşamadık, çok endişe ettim.

O benim manevi kızımdı. Endişe ettiğim için ertesi gün arkadaşlarını aradım. Oğlum, kızım, damadım hep birlikte gittik. Anahtarla açmaya çalıştık. Fakat arkada anahtar vardı. Açamadık, çilingir yardımıyla açtık kapıyı. Yelda'yı da yatağında uyur bir şekilde bulduk” diye konuştu.

Bıçaklanarak öldürüldüğü haberlerinin asılsız olduğunu ifade eden Küçük, “Hepsi yalan. Adli Tıp'tan doktor geldi. İlk belirlemelere göre kalp krizi. Otopsi sonucu ne olduğunu söyleyecek. Diğerlerinin hepsi yalan.” dedi.

ANTALYA'YA DEFNEDİLECEK

Kahvecioğlu’nun cenazesi Beşiktaş Arnavutköy'deki Tevfikiye Cami'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Antalya'nın Gazipaşa ilçesine gönderilecek. Cenazenin yarın öğle namazı sonrasında Gazipaşa’da defnedileceği belirtildi.
  • ismai metinkaya
    manşete bak habere bak. ismai metinkaya - 2 Mart 2015 Haber başlığı otopsi sonucu açıklandı.Haberde böyle bişey yok.Ayşe Küçük'ün tahmini otopsi sonucumu oluyor yani.Ama herşey otopsi sonucu ne olduğunu söyliyecekmiş.Haber editötürünüzü kutluyorum.Hani açıklanmıştı ya.Yazık.Karşıyı takip etmeme ararı aldım.

:

:

:

:

"Ünlü diyetisyenin otopsi raporu açıklandı" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete