Günün Videosu

Star gazetesi kendini ele verdi “Sakin ol hemen telaşa kapılma“

Taraf gazetesinin bugün sürmneşetten verdiği "Başbakanlıkta Twittergate skandalı" başlıklı haberi, hiç bir yerde adının geçmemesine rağmen üzerine alındı.
Taraf gazetesi bugün bürokrat ve gazetecileri hedef gösterip, Gül ve Ailesi’ne hakaret eden Gizliarşiv adlı twitter hesabını deşifre etti.
 
Haberde "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ailesi hakkında “ağır eleştirilerde” bulunan, bazı ekonomi bürokratlarını “vatan haini” ilan eden ve muhalif gazetecilerin isimlerini de sık sık gözaltına alınacaklar arasında geçiren “Gizli Arşiv” isimli Twitter hesabının, şifresi çözüldü. Sözkonusu hesaptan yayınlanan mesajların, Başbakanlık’tan, bir yandaş gazetenin Ankara Temsilciliği’nden ve bir başka yandaş gazetenin de İkitelli’de bulunan merkezinden atıldığı tespit edildi." ifadesine yer verildi.



Haber kısa sürede günün en çok konuşulan haberi olurken öğlen saatlrinde ilginç bir gelişme yaşandı. Haberin hiçbir yerinde kendi isminin geçmemesine ve onlarca yandaş gazete bulunmasına rağmen Star gazetesi haberi üzerine alınarak kurumsal bir açıklama yaptı. Haberi yalanlayan Star gazetesinin bu refleksi "Star gazetesi panikle kndini deşifre etti" şeklinde yorumlandı.
 
İşte Star gazetesinin o açıklaması...






    :

    :

    :

    :

    "Star gazetesi kendini ele verdi “Sakin ol hemen telaşa kapılma“" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete