PKK 70 yolcuyu rehin aldı!

Kars-Erzurum-Iğdır karayolunu ulaşıma kapatan PKK’lı bir grup yaklaşık 70 yolcuyu rehin aldı. PKK, 2 saat rehin tuttuğu yolcuları zarar vermeden serbest bıraktı.
Alınan bilgiye göre, PKK'lı bir grup gece saatlerinde Kars- Erzurum- Iğdır karayolunu bir taraftan hendek kazarak diğer taraftan da bomba patlatarak çift taraflı olarak ulaşıma kapattı. Teröristler, arada kalan Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsü ve diğer araçlardaki yaklaşık 70 kişiyi rehin aldı.
 
İHA'nın haberine göre, Güvenlik güçleri kapalı güzergaha seyreden araçları durdururken Karakurt mevkisinde rehin kaldıkları belirtilen yolcuların kurtarılması için operasyon başlatıldı.
 
Geçtiğimiz günlerde Kağızman’da 13 aracı ateşe veren PKK'lıların araçları yakması ihtimaline karşı Kars ve civar illerden çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.
 
2 SAAT SONRA SERBEST BIRAKTILAR

 
PKK'lılar yaklaşık 70 kişiyi iki saat sonra serbest bıraktı. PKK'lılar Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsünü ve 3 TIR'ı ateşe vererek yaktılar. Serbest bırakılan yolcular Karakurt girişindeki güvenlik güçlerine sığındılar. Bölgede operasyon başlatan jandarma ekipleri bir yandan da yol güvenliği sağlamak için önlem aldı.

    :

    :

    :

    :

    "PKK 70 yolcuyu rehin aldı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete