O Metro Turizm muavini serbest bırakıldı!

Metro Turizm'deki mastürbasyon skandalını gerçekleştiren muavin ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’a gitmek için dün akşam Muğla’dan bir firmaya ait ait yolcu otobüsüne bindi. İddiaya göre, otobüs feribotla Yalova Topçular’dan Gebze Eskihisar’a geçerken, bu sabah saat 05.40 sıralarında uyuyan C.D., üzerine gelen sıvı ile irkilirken, koridorda bulunan muavini mastürbasyon yaparken gördü. Genç kız çığlık atarken, otobüste bulunan bir avukat, genç kıza yardımcı oldu.

Olay jandarmaya bildirilirken, C.D. delil olarak alınması için yüzündeki, kıyafetindeki ve yanındaki boş koltuğa gelen sperm olduğunu iddia ettiği sıvıları, avukatın da uyarıları üzerine delil olması açısından silmedi.

Feribotun Eskihisar İskelesi’ne yaklaştığı sırada ihbarı üzerine jandarma ekipleri de hazır bulundu. İskelenin yanında durdurulan otobüsteki muavin G.G. gözaltına alınırken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri, C.D.’nin yüzündeki, kıyafetindeki ve otobüsün koltuğundaki sıvılardan örnekler aldı. Üniversiteli C.D., muavinin kendisinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia ederek, şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan muavin G.G. ise su döküldüğünü iddia etti. Soruşturma kapsamında karşılaştırma yapılması için muavin G.G.’den sıvı örneği alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından Adliye’ye sevk edilen G.G., savcı tarafından da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Üniversiteli C.D.’nin erkek arkadaşının konuyu sosyal medyada paylaşmasıyla olay bir anda Türkiye gündemine otururken, yetkililer, genç kızın üstünden ve otobüsün koltuğundan alınan örnekler ile muavinden alınan örneğin karşılaştırılmasının ardından gelecek sonuca göre savcılığın tekrar harekete geçeceğini bildirdi. 

Kaynak: DHA


    :

    :

    :

    :

    "O Metro Turizm muavini serbest bırakıldı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete