Metro Turizm'e silahlı baskın!

Metro Turizm'in Muğla-İstanbul seferi sırasında, Metro Turizm muavinin otobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunmasının ardından, İstanbul Gazi Mahallesi'ndeki Metro Turizm ofisine dün akşam saaatlerinde silahlı baskın yapıldı.
Metro Turizm’in İstanbul Gazi Mahallesi’ndeki ofisine dün 21.40’ta silahlı baskın oldu. Ofisi basan 2 silahlı ve maskeli kişi, içeri girdikten sonra yolcuları dışarı çıkardı. Metro Turizm Acentesi çalışanı kadını da silahla dışarı çıkaran kişiler, bilgisayarların üstüne benzin döküp yakmaya çalıştı.



Bir süre uğraşan şahıslar, çalışanın ısrarlarının ardından ofisi yakmaktan vazgeçti. Daha sonra Metro Turizm aleyhinde slogan atan maskeli kişiler olay yerinden uzaklaştı.



METRO TURİZM ÖZÜR DİLEDİ

Metro Turizm’den olayın kınandığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

“Söz konusu haberde adı geçen çalışan ile ilişkimiz kesilmiş ve konu tüm boyutları ile incelenmesi adına adli makamlara iletilmiştir. Metro Turizm olarak her aşamasını son derece büyük bir ciddiyetle takip etmekte olduğumuz talihsiz olay ile ilgili olarak başta yolcumuzdan ve tüm yolcularımızdan özür diler, benzeri bir olayın yaşanmaması adına gerekli tüm önlemlerin alındığını bilgilendirmek isteriz. Talihsiz konuya maruz kalmış olan yolcumuzun her türlü mağduriyetinin giderilmesi konusunda tüm gayret ve çabalar gösterilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Kaynak: sozcu.com.tr



    :

    :

    :

    :

    "Metro Turizm'e silahlı baskın!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete