Malatyalı muhtarlar Erol Evgin'i kınadı!

Tayyip Erdoğan, "Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur" çıkışının ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi yönetimi sanatçı Erol Evgin’i kınadı.
Dernek Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri adına yapılan açıklamada, sanatçı Erol Evgin'in bir gazeteye vermiş olduğu röportajdaki sözleri hatırlatıldı.

Dernek Başkanı Eren, "Sanatçı olarak bildiğimiz halkın hür iradesine saygı duyduğuna inandığımız sanatçıların son zamanlarda kendilerini milletin üstünde görmesi, seçilmişler ile millet arasında ayırım yapması, bilinçaltına yerleşmiş tepeden bakma zihniyetinin hala var olduğu biz muhtarları ve sizlere saygı duyan milletimizi derinden yaralamıştır" şeklinde konuştu.

Mustafa Eren, "Soruyoruz ey Erol Evgin, oyunu parmak basarak kullanan o Anadolu anaları, ablaları,kardeşleri ayırım yapmadan seni bağrına bastı. İnsanlıklarını gösterip sizlere saygı duydu. Milletin teveccühü ile belli bir yerlere geldiniz. Milletin sizlere göstermiş olduğu bu saygıya sizler saygısızlık yaptınız. Yaptığınız saygısızlığı esefle kınıyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi 'Bunlar kendi şerleriyle, kendi şirretlikleriyle, kendi karanlık ilişkileriyle milleti korkutmaya çalışıyorlar.' Kendilerine buradan diyorum ki boş atıp dolu tuttuğunuz günler geride kaldı. Artık bu milletin size de, söylediklerinize de, yayınladığınız bildirilere de itibarı yok. Milletle, milletin değerleriyle, tarihiyle, kültürüyle ve milletin temsilcileriyle kavga etmekten vazgeçmezseniz kendi çirkinliğinizin içinde boğulup gideceksiniz. Çıkmış bir tanesi kalkıyor diyor ki, bu muhtarların seçilmesini yanlış buluyorum, herkesin oyu geçerli olmamalıdır, milletin içinde de böyle tefrike gidenler var. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın, milletin hiçbirini küçümseyemezsin. Millete tepeden bakanların, milletin hür iradesine saygı duymayanların, milletin tarihiyle, kültürüyle, milletin temsilcileriyle kavga edenlerin saygıya mazhar olmadıklarını buradan ilan ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: abcgazetesi.com

    :

    :

    :

    :

    "Malatyalı muhtarlar Erol Evgin'i kınadı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete