close

Kod Adı K.O.Z. en kötü 100 film arasında birinci!

17-25 Aralık sürecini AKP iktidarının gözünden anlatan ‘Kod Adı: K.O.Z’ filmi, gişede bekleneni vermezken, küresel film platformu IMDb.com’da ‘En düşük oy alan filmler’ listesinde de 1 numaraya yerleşti.
13 Şubat’ta vizyona giren “Kod Adı: K.O.Z” filmi, beklenilen başarıyı elde edemedi.

Film, İngilizce yayın yapan uluslararası internet film platformu IMDb.com‘da (International Movie Data Base) seyirci oylarıyla belirlenen sıralamaya göre, şu anda “En düşük oy alan filmler“ listesinde 1 numaraya yerleşti. Oylama 10 üzerinden yapılıyor ve “Kod Adı: K.O.Z”a bugüne kadar 2 bin 620 sinemasever oy vermiş.

AKP'nin propaganda filmi olarak nitelendirilen filmin dışında en kötü 10 film arasında 3 Türk yapımı daha bulunuyor. 4′üncü sırada “Keloğlan Kara Prens’e Karşı”(2006), 9′uncu sırada “Emret Komutanım: Şah Mat” (2007), 10′uncu sırada da “Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu” yer alıyor.

Diğer taraftan, Box Office Türkiye verilerine göre film, ilk üç gününde 127 bin, 15 günde ise toplan 247 bin seyirciye ulaşabildi.

Yönetmen Celal Çimen, filminin psikolojik sınır olan 1 milyon rakamını aşacağını, hatta izleyici rekoru kıracağını iddia etmişti. Bununla birlikte beklentileri karşılayamayan film için bedava gösterimler yapıldığı ortaya çıktı.

t24
 

    :

    :

    :

    :

    "Kod Adı K.O.Z. en kötü 100 film arasında birinci!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete