close

Kırşehir'de dükkanı kundaklanan genç şehit oğlu çıktı!

Kırşehir'de iş yeri kundaklanan esnaf Abdülbaki Ağırman, "1993 yılında benim babam da şehit oldu. Biz de terör mağduruyuz. Terör mağduru olmamıza rağmen bizim dükkanımız kundaklandı ve bu hale getirildi" dedi.
İş yeri kundaklanan Abdülbaki Ağırman, "1993 yılında benim babam da şehit oldu. Biz de terör mağduruyuz. Terör mağduru olmamıza rağmen bizim dükkanımız kundaklandı ve bu hale getirildi" dedi.

"İŞ YERİNİ BORÇ İLE ALMIŞTIM"

İHA'nın haberine göre, iş yerini borç alarak aldığını ve 90 bin liranın üzerinde zararının olduğunu anlatan Abdülbaki Ağırman yaşanan olayların ardından şöyle konuştu: "Zaten dükkanımızı borç ile almıştık, 90 bin liranın üzerinde zararımız var. Biz yaşanan olayları Türk vatandaşlarından Kürt vatandaşlarına yönelik beklemiyorduk. Ben Kürt'üm Kürt oğlu Kürt'üm, biz de bu bayrağın altında yaşıyoruz. Kürt'üz aslımızı inkar etmiyoruz. Yaşanan olaylarda bizi terörist yerine koydular. Mustafa Kemal Atatürk de demiş cahiller ile savaşmak zormuş. Ben şikayetçiyim. Ben ekmeğimin derdindeyim, siyaset ile uğraşan birisi değilim. Mardin'den Kırşehir'e ekmeğim için geldim. Yanımda 11 işçi çalışıyor hepsi sigortalı ben ise Bağ-Kur'luyum."

"SALDIRANLARIN ÖNÜNE SİPER OLDUM BEN DE ŞEHİT OĞLUYUM DEDİM"

İş yerinin kundaklanması sırasında kalabalık grubun önüne siper olduğunu anlatan Ağırman, "Saat 11.00'de bize saldırdılar, polisler bizi dışarı çıkarttı ondan sonra bize saldırdılar. Önlerine geçerek siper oldum, 'Ben de şehit oğluyum' dedim. Siz bu acıyı tattınız benim 22 senedir bu acı içimde. Ben hayatta unutmam, unutmayacağım da. Bunlara rağmen dükkanımızı kundakladılar" diye konuştu.
 


    :

    :

    :

    :

    "Kırşehir'de dükkanı kundaklanan genç şehit oğlu çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete