Havuz medyası ve Ak Troll'ler Nevşin Mengü'ye saldırdı

Ünlü sunucuya ağza alınmayacak sözler sarfettiler...
KARŞI GAZETE

Türkiye
gündemi Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle meşgulken bugün gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı haberiyle bir kez daha sarsıldı.

Haber bültenleri yaşanan saldırının perde arkasıyla ilgili bilgi edinme çabasındayken, Havuz medyası ise yine gündemi değiştirerek başkalarının üzerine yıkma derdindeydi.

Haber7.com, haberi izleyicilerine aktaran CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'ye haberi anlatırken 'terörist' sözcüğünü kullanmadığı gerekçesiyle saldırdı.

Mengü ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "O saatte, saldırının ne olduğu, ne olup ne bittiği belli değildi. Saldırı ile açıklama daha sonra yapıldı. Bizim işimizi elimizde bilgi olmadan savurmak değil, en doğru bilgiyi alıp doğrulatıp yayınlamak, ama kime laf anlatıyoruz...kana ve lince susamış bir guruh var. Taşlasınlar bakalım..." diyerek isyan etti.



Havuz medyasının haberini sosyal medyada gören Ak Troll'ler de Mengü'ye ağza alınmayacak sözlerle saldırdılar. Mengü de bu saldırı tweetlerini RT'leyerek, paylaştı.




KARSIGAZETE.COM
  • alidural
    asıl şerefsizler alidural - 1 Nisan 2015 ülkeyi soyanlar ve bile bile hırsızlara destek olanlardır.SİZ delikanlıysanız israel o kadar admınızı öldürdü,A.B.D askeri başına çuval geçirdi birkadına değil gidin onlara delikanlılık yapın.yiyorsa tabi.

:

:

:

:

"Havuz medyası ve Ak Troll'ler Nevşin Mengü'ye saldırdı" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ