Güya 'çok seviyordu' kalbinden vurdu

Yardım çığlığı atan sevgilisini başından ve kalbinden vurdu.
Antalya'da Deniz Aktaş, birlikte yaşadığı 40 yaşındaki Lokman Barış Çelik ile tartışınca komşuları polis çağırdı. Çığlık atıp 'Beni kurtarın' diye yardım isteyen kadını tabancayla b öldüren Lokman Barış Çelik, polise teslim oldu.

TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi'nde bu sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İnternet kafe işletmecisi Lokman Barış Çelik, iki yıldır birlikte yaşadığı Deniz Aktaş'la bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

KOMŞULAR POLİS ÇAĞIRDI

Gürültüler üzerine komşuları polis çağırdı. Dairenin kapısının açılmasını bekleyen polis, Deniz Aktaş'ın 'Beni kurtarın' çığlıklarını duydu. Lokman Barış Çelik'ten kapıyı açmasını isteyen ekipler, içerden gelen 3 el silah sesiyle harekete geçti.

BİNANIN ÇEVRESİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi. Ambulans ve itfaiyenin de hazır bulunduğu binanın çevresinde güvenlik önlemi alındı.

TESLİM OLDU

Yaklaşık 1.5 saat sonra polis tarafından ikna edilen Lokman Barış Çelik, yanındaki tabancayı vererek teslim oldu. Gözaltına alının şüpheli önce polis merkezine, ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Eve giren polis ve sağlık ekipleri kalbinden ve başından vurulan Deniz Aktaş'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Bazı eşyalara incelenmek üzere el koydu. Deniz Aktaş'ın cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

SÜREKLİ ŞİDDET UYGULUYORDU

Çelik'in komşuları, daha önce iki evlilik yaptığını belirttikleri şüphelinin Deniz Aktaş'a sürekli şiddet uyguladığını iddia etti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Deniz Aktaş'ın  facebook'taki kişisel sayfasında, Özgecan bu kokuşmuş vahşi düzenin kurbanı. Canilere de bu düzene de lanet olsun. Değiştirmek boynumuzun borcu olsun' ifadeleri yer alıyor. Aktaş paylaşımın üstüne "anlayana" notunu düştü.
 

    :

    :

    :

    :

    "Güya 'çok seviyordu' kalbinden vurdu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ