Davutoğlu'nun manifestosuna yanıt gecikmedi

​Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AKP grup toplantısında sarf ettiği, "Gerekirse makamı ayağımın altına alırım; sanal şarlatanların oyunlarına izin vermem" sözlerine cevap gecikmedi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Twitter hesabından 'İster sağından oku, ister solundan; Türkiye=RTE=AK Parti' mesajını paylaştı. AKP eski Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çucukcu ise, "Afilli cümlelere, analizlere gerek yok. LİDERİMİZ var DAVAMIZ var." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve AKP eski Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu'nun Twitter hesaplarından paylaştığı mesajlar şöyle: 



Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugünkü AKP grup toplantısında, "Biz başka partiler gibi değiliz, biz siyasi menfaat peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmaktır. Biz bunun için bu yüce çatının altındayız. İnandığımız doğrulardan lekesiz, temiz siyasetten geri durmayacağız. Umudunu AK Parti'ye bağlayan milyonlar merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında yaşanan anlaşmazlıklara dair ağır ifadeler ve iddialar içeren 'Pelikan Dosyası' gündeme oturmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan Davutoğlu'nun bu açıklaması, akıllara "Bu iddialara mesaj mı gönderdi" sorusunu getirdi. 

    :

    :

    :

    :

    "Davutoğlu'nun manifestosuna yanıt gecikmedi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete