Çıplak ayaklı şehit ablası yürekleri dağladı

PKK'lı teröristler, çağırdıkları polis memurunu kaleşnikof marka otomatik tüfekle tarayarak şehit ettiler.
Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'nde PKK'lı teröristler, 'Şüpheli 2 kişi var' diye ihbarda bulunup, gelen polis memuru 45 yaşındaki Olgun Kurbanoğlu'nu otomatik tüfekle tarayarak şehit etti.

Olay bugün saat 08.00 sıralarında Karakoyunlu İlçesi'nin Engenekon Mahallesi'nde meydana geldi. Yanına gelen bir çocuğun 'Orada 2 şüpheli var' dediği yere giden evli ve 3 çocuk babası polis Olgun Kurbanoğlu, Jandarma Karakol Komutanlığı'nın arkasına gitti. Arazide gizlenen PKK'lı teröristler, yanlarına doğru gelen polis memuru Kurbanoğlu'na otomatik tüfekle ateş etti. Ateşe tabancası ile karşılık veren Kurbanoğlu, bir teröristi yaraladı, ancak başından ve göğsünden ağır yaralandı.

Silah sesleri üzerine olay yerine koşan polisler tarafından hemen Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis Olgun Kurbanoğlu, doktorların tüm çabasına karşın şehit oldu. Güvenlik güçleri, Kars'ın Susuz İlçesi nüfusuna kayıtlı polis Kubanoğlu'nu şehit edip kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.

Karakoyunlu İlçesi'nde operasyonlara devam ediliyor.

ŞEHİT POLİS, 1 HAFTA ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞ

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Olgun Kurbanoğlu'nun bir hafta önce Kars'ın Susuz İlçesi'nde yaşayan annesi Sezile Kurbanoğlu'nun da vefat ettiği ortaya çıktı. Babası yıllar önce ölen Kurbanoğlu'nun, annesini toprağa verdikten sonra, 2 gün önce Karakoyunlu'daki görevine döndüğü belirtildi.

Şehit polis Olgun Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus, vali yardımcıları Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polisin eşi, çocukları ve kayınpederi ise Susuz'a gittikleri için törende hazır bulunmadı.

ÇIPLAK AYAKLI ABLA

Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Cenaze töreni için Kars'tan geldiği otomobilden çıplak ayakla inen Şenay Okuklu'ya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi. Tören boyunca abla Şenay Okuklu ile şehit polis memurunun ağabeyi Sadık Kurbanoğlu'nun ağıtları törene katılanları duygulandırdı. İl Müftüsü Cüneyt Kulaz'ın duası sonrası Olgun Kurbanoğlu'nun cenazesi ambulansla önce 5'inci Hudut Alay Komutanlığı'na götürüldü.

Şehit polisin cenazesi daha sonra askeri helikopterle otopsi için Erzurum'a getirildi. Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi bahçesine inen helikopterden cenazeyi alan polisler minibüsle Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Çıplak ayaklı şehit ablası yürekleri dağladı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete