Batman'dan acı haber: Yaralı komiser şehit oldu

Batman'da PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda yaralanan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere şehit oldu.
Batman'da PKK'lıların düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan komiser 37 yaşındaki Burhan Gatfar'ın eşinin de kentte polis olduğu ve çiftin 2 çocukları bulundu belirtildi. Elazığ nüfusuna kayıtlı Gatfar'ın hastanede ameliyatta olduğu sırada Batman Valisi Azmi Çelik ve Emniyet Müdürü Necati Denizci de hastaneye geldi. Şehit Gatfar'ın yarın kentte düzenlenecek uğurlama töreninin ardından memleketi Elazığ'a gönderileceği kaydedildi.

Komiser Burhan Gatfar'ı şehit eden ve 1 polisi ile 1 vatandaşı da yaralanan PKK'lılar, Şirinevler Mahallesi'nde Sanayi Sitesi'nde polisin düzenlediği operasyonda kıstırıldı. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü, biri sağ ele geçirilirken, üçüncüsünün de kaçtığı ifade edildi. PKK'lıların ele geçirildiği bölgeye çatışmanın ardından HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir, Gülistan Akel, ile partililer gelip esnaflarla görüştü. Esnafların kendilerini araması üzerine bölgeye geldiklerini belirtirten Milletvekili Başaran, Güvenlik Şube Müdürü ile bir süre tartıştı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Batman'dan acı haber: Yaralı komiser şehit oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete