AKP sandık görevlilerini eğitti

AKP İzmir'de bulunan görevlilere sandık başında neler yapmaları gerektiğini anlatan 20 dakikalık bir animasyonlu eğitim CD'si dağıttı.
 Seçim sabahı yataktan kalkıp, oylamadan sonra sandık çuvalını seçim kuruluna teslim edene kadarki sürecin anlatıldığı videoda tüm komutların kamuoyunda çok konuşulan tabirle 'Bilal'e anlatır gibi' anlatıldığı dikkat çekti.

"UHUD OKÇULARI"

Videoda ayrıca geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde olduğu gibi Başbakan Ahmet Davutoğlu sandık görevlilerine "Uhud tepesindeki okçular" diye seslendi.

DAVUTOĞLU SESLENDİ

Videonun başlarındaki Davutoğlu'nun konuşmasında şu ifadeler yer aldı: "Siz eminim bu davayı ve bu emaneti en iyi şekilde muhafaza edeceksiniz. Bizim diğer hareketlerden en önemli farkımız bu yürüyüşün ilkelerinin geçici değil kalıcı olarak oluşturulması. Hiçbir parti bizim kadar güçlü değil.

Hiçbir partinin bu kadar yaygın ve gönül ehli kadrosu yoktur. Bir sefere çıkıldığında en önde yürüyenle en gerisindeki arasında fark yoktur. AK Parti hareketinin genel başkanı ile sandık müşahidi arasında fark yoktur. Hepimiz bu kutlu yolda aynı sorumlulukla devam edeceğiz.

Hiçbir oyun iptal edilmemesi için sandıkların başında nöbet tutacağız. Sınırda nöbet tutanla sandık başında nöbet tutan arasında fark yoktur. Hasat günü hasat meydanı terk edilmez.


Kaynak: BirGün

    :

    :

    :

    :

    "AKP sandık görevlilerini eğitti" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete