Akiller ‘terör’ toplantısı yaptı

AKP'nin oluşturduğu 'Akil İnsanlar Hayeti' artan terör olaylarını görüşmek için toplandı. 25 kişinin davet edildiği toplantıya 10 kişi geldi.
AKP’nin ‘Akil İnsanları’ artan terör saldırılarını görüşmek için İstanbul Arnavutköy’deki bir balık restorantında bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantıya, 25 kişinin davet edilmesine rağmen yalnızca 10 kişinin gelmesi dikkat çekti.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, sinema sanatçısı Kadir İnanır ve İnsan Hakları Derneği (İHD) genel başkanı Öztürk Türkdoğan’ın çağrısıyla toplanan grup ülkedeki terör olaylarını değerlendirdi.

Restorana girerken gazetecilere konuşan Oral Çalışlar,  “Ülkede olaylar ve bu olaylarla ilgili bizim de sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklar açısından ‘Neler yapabiliriz?’ diye aramızda konuşmaya geldik” dedi. Bir gazetecinin “Siyasilerin bir talebi oldu mu?” sorusuna Çalışlar, “Yok, hiç kimsenin bir talebi olmadı. ‘Bu acı olayları yatıştırmak için bir şey yapabilir miyiz, onu konuşacağız” yanıtını verdi. Restoran girişinde bekleyen gazetecileri gören İnanır ise “Siz nereden haber aldınız? Toplantı biraz uzun sürer, isterseniz beklemeyin. Herkes var. Karmakarışık bir heyet. Herkes bir şey söyleyecek ve ortak bir şey çıkacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Akiller ‘terör’ toplantısı yaptı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete