Adalet Bakanı Diyanet'in 'skandal fetva'sını savundu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyanet'in fetvası için "Paralel Devlet Yapılanması ve dinden/dindardan rahatsız zavallılar, şimdi de Diyanet'e itibar suikastı yapıyorlar” ifadeleri ile değerlendirdi.
Adalet Bakanı Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı adına fetva veren Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu’nun ‘baba-kız' soru ve fetvasına yönelik tartışmayı sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan değerlendirdi.

Bozdağ, Diyanet'e sahip çıkarak, “Paralel Devlet Yapılanması ve destekçileri ile beraber dinden/dindardan rahatsız zavallılar, şimdi de Diyanet'e itibar suikast yapıyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı, İslam’ın doğru öğretilmesi/öğrenilmesi, doğru anlatılması/anlaşılması ve doğru yaşanmasının sigortalarındandır” dedi.






İSLAM'I DOĞRU ANLATAN DİYANET?


İslam’ın doğru öğretilmesinden, öğrenilmesinden, doğru anlatılmasından, anlaşılmasından ve doğru yaşanmasından rahatsız olanların daima Diyanet'e karşı olduğunu belirten Bozdağ, “İslam'dan/Müslüman'dan rahatsızlar ile kafasına göre din arayışında olanlar, bundan sonra da Diyanet'ten rahatsız olmaya devam edecektir. Diyanet; İslam’ın, Müslümanın, huzurumuzun, birliğimizin, kardeşliğimizin ve maneviyatımızın hizmetindedir, hizmetinde olmaya da devam edecektir. Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır; ama kirli niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler” dedi.

Kaynak: ANKA

    :

    :

    :

    :

    "Adalet Bakanı Diyanet'in 'skandal fetva'sını savundu!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete