Zarrab'ın 500 eurolarında dikkat çeken detay

Reza Zarrab'ın cep telefonundan çıkan fotoğraflar Zarrab'ın 'aşırı zenginliğini' ortaya koydu. Avrupa'nın az yer kapladığı için illegal işlerde kullanıldığını tespit ettiği 500 euroluk banknotlardan Reza Zarrab'da oldukça fazla olduğu gözlendi.
Reza Zarrab’ın kefalet başvurusuna itiraz edilmesiyle birlikte dava dosyasında yer alan bir çok detay ortaya çıktı. Bunlar arasında en çarpıcı olan fotoğraflardan biri ise Zarrab’ın cep telefonundan çıkan kareler oldu.

Savcılığın paylaştığı bu fotoğraflarda en dikkat çeken ayrıntılardan biri ise Reza Zarrab’ın ‘aşırı zenginliği’ni göstermek için kullanıldı. Zarrab’ın cep telefonunda 500 eurolar ve külçe külçe altınların olduğu fotoğraflar dikkat çekti.

AVRUPA’NIN BİR BİLDİĞİ VARMIŞ

Avrupa Merkez Bankası 5 Mayıs’ta düzenlediği toplantıda 500 euroluk banknotların tedavülden kaldırılması gerektiği kararını aldı. Karara göre 2018’in son aylarına doğru 500 eurolar tedavüle çıkmayacak. Ellerinde 500 euro olan vatandaşlar ise bankalara giderek paralarını bozdurabilecek. 500 euro nominal değerini kaybetmeyecek.

ECB: İLLEGAL İŞLER İÇİN KULLANILIYOR!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 500 euroları terör faaliyetlerinde ve illegal işlerde kullanıldığı için tedavülden kaldırıyor. Öte yandan Hollanda’da dükkanlarda 500 ve 200 euroluk banknotlar ile alışveriş yapılması sahte para riskine karşı yasak.



KÜLÇE KÜLÇE ALTIN

Zarrab’ın fotoğrafını çektiği külçe altınların yaklaşık değeri ise 2.7 milyon TL’yi aşıyor.

Kaynak: sozcu.com.tr


    :

    :

    :

    :

    "Zarrab'ın 500 eurolarında dikkat çeken detay" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete