close

Nişanlısı odaya götürüp soyun dedi ve...

Nişanlısının evini basan, annesini tehdit eden ve nişanlısına tecavüz etmeye çalışan sanığa örnek olacak bir ceza verildi.
Adana’da nişanlısının evini basarak, annesinin yanında tecavüz etmeye çalışan sanığa, üç günde dava açıldı ve iki ayda karar verildi. Sanık toplam 38 yıl hapis cezası aldı.  

Dava konusu olay 16 Mart’ta Adana’da yaşandı. Güvenlik görevlisi S.Y.’nin evi, üç yıllık nişanlısı Gültekin G. (32) tarafından basıldı. Alkollü olan ve elindeki bıçakla nişanlısını ve annesini rehin alan Gül, S.Y.’ye tecavüz etmeye çalıştı.

Anne ve kız direnince evden kaçan G., aynı gün yakalandı ve Adana Cumhuriyet Başsavcılığı üç gün içinde “cinsel saldırı ve hürriyeti tahdit” suçlarından dava açtı.

BIÇAKLA TEHDİT ETTİ

Olay günü nişanlısının kendisini gelmeden tehdit ettiğini söyleyen S.Y. savcılıktaki ve mahkemede olayı şöyle anlattı:

‘Annemin çığlığıyla uyandım. Nişanlımın pantolonunun arkasından sırtına kadar uzanan büyük bir bıçak vardı, annemin kolundan tuttu, bıçağı boğazına dayadı, götürüp kilitledi.

Sonra beni odama götürdü, ‘Soyun’ dedi. ‘Sana sahip olacağım ve öldüreceğim’ dedi. Zorla kıyafetlerimi çıkarttı. Kendisi de çıplaktı. Beni yere yatırdı bıçakla vuruyor eşofmanımın altını çıkarmaya çalışıyordu.

Yanımdaki biber gazını gözüne sıktım. O sırada annem kapıyı kırıp odaya girdi tencereyle ona vurdu. Ben de mutfaktaki yemek dolu tencereyi üzerine attım. Annem de tekrar saldırdı. Kazanı kafasına vurdum. Kıyafetlerini verdim, gitti. Sonra polisler geldi, beni ambulansa bindirdiler.”

    :

    :

    :

    :

    "Nişanlısı odaya götürüp soyun dedi ve..." hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete