Komşuya camdan çıplak tacize şok savunma

Pencerenin önünde iç çamaşırıyla kadın komşusunu taciz ettiği için hakkında dava açılan adam, “Yapmasam cama yumurta, kestane atıyordu” diye kendini savundu.
Mutfak perdelerini açarak iç çamaşırıyla karşıdaki kadın komşusunun göreceği şekilde teşhirde bulunan adam, "Bana asılıyordu. Bu hareketleri yapmasam cama yumurta, kestane atıyordu. Mecbur kaldım" şeklinde savunma yaptı. Evli ve 4 çocuk babası sanık hakkında mahkeme, "cinsel taciz" suçundan 4 ay hapis cezasına hükmetti. Ceza 2 bin lira adli para cezasına çevrildi.

2 YILA KADAR HAPİS

B.A. (33) adlı kadın, savcılığa verdiği şikâyet dilekçesinde, karşı komşusu T.Y.'nin gece yarısı iç çamaşırıyla perdeleri açık mutfak penceresinin önünde elini iç çamaşırına sokarak cinsel içerikli davranışlarda bulunduğunu belirtti. B.A. ayrıca çektiği resimleri delil olarak savcılığa sundu.

Savcılık iddianamesinde T.Y'nin mutfağında üzerinde sadece iç çamaşırıyla pencere önünde garip hareketler yaptığını, müştekinin evine fener tutarak ve elini iç çamaşırına sokarak cinsel taciz suçunu işlediği belirtildi. T.Y.'ye, "cinsel taciz" suçlamasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Anadolu 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada kendisini "Ben normalde spor yapıyordum iç çamaşırımla. Sonradan beni görünce bunları o istemeye başladı. Bana ilgi duyuyordu. Adeta musallat oldu" diye savunan T.Y'ye kadının yanıtı ağır oldu. B.A daha önce savcılığa verdiği fotoğrafları mahkemeye de sundu.

"ASILDI YÜZ VERMEDİM"

Davanın son duruşmasında sanık T.Y komşusu B.A'nın kendisine musallat olduğunu öne sürdü. Buna gerekçe olarak da komşusunun 25 gün evli kaldıktan sonra kendisine yaklaştığını ama yüz vermediğini söyledi. Mahkeme, sanığın 120 gün para cezası ile cezalandırılmasına hükmetti. Ancak sanığın duruşmalardaki iyi halini göz önüne alan mahkeme cezayı 100 güne indirdi ve toplam 2 bin TL olarak düzenledi. Bu para 8 takside bölündü.

Kaynak: Milliyet

    :

    :

    :

    :

    "Komşuya camdan çıplak tacize şok savunma" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ