​Kağıthane’de 2 kadın evde ölü bulundu

Kağıthane'de aynı odada uyuyan kadın ile eşinin kardeşi yataklarında ölü bulundu.
İlk belirlemelere göre kadınlar sobadan sızan karbonmonoksit gazının zehirlenmesi sonucu hayatlarını kaybetti.

Olay, Kağıthane Çağlayan Mahallesi Latif Sokak’taki binanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Hasta olan eşi Adem Kılıç’ı hastaneye ziyarete giden Fatma Kılıç (45) ve kocasının kız kardeşi Habibe Domurcu dün akşam eve dönerek sobayı yaktı.

SOBA ZEHİRLENMESİ

Kılıç ve Domurcu sobanın bulunduğu odada yatarken Kılıç’ın iki kızı diğer odada uyudu. Sabah 08.30′da odaya giren Arzu Kılıç, anne ve halasını uyandırmaya çalıştı.

İki kadın da uyanmayınca feryatlar ederek komşularına haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede iki kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Annesini ve halasını aynı anda kaybeden kızlar feryat etti.

Kızları vatandaşlar sakinleştirdi. Mahalle sakini Zafer Kılıç “Gece soba bir defa tütmüş. Daha sonra yine yakarak yatmışlar. Sabah kızların çığlık sesiyle uyandık. Anne ve hala hayatını kaybetmiş. Odada papağanlar da vardı onlar da ölmüş. Kızlar diğer odada uyuduğu için bir şey olamamış” dedi. Cumhuriyet Savcısı ve polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Kağıthane’de 2 kadın evde ölü bulundu" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ