close

​Hamile kadının feci ölümü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen kazada, beton mikserinin altında kalan hamile kadın, karnındaki bebeği ile birlikte hayatını kaybetti
Özel güvenlik görevlisi Engin Gaznevi (27), 48 JB 163 plakalı motosikletiyle Esnaf Hastanesi kavşağında kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada motosikletin yan tarafında duran Mehmet Görçüm (38) yönetimindeki 48 JB 776 plakalı beton mikseri, yeşil ışık yanınca motosikletle birlikte hareket etti. Ovacık köprüsü istikametine dönüş yapmaya çalışan beton mikseri, ters istikamete dönmeye çalışan motosiklete arkadan çarptı. Beton mikseri, motosikletle birlikte sürücü Engin Gaznevi ile 7 aylık hamile eşi 2 çocuk annesi Şadiye Tuba Gaznevi'ni (23) altına aldı.

Şadiye Tuba Gaznevi beton mikserinin sağ ön lastiğinin altında kalırken, kazayı gören vatandaşlar, karı kocayı çıkarmaya çalıştı. Şadiye Tuba Gaznevi, Mehmet Görçüm'ün beton mikserini geriye hareket ettirmesiyle, sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartılabildi.

HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Şadiye Tuba Gaznevi, olay yerine gelen ambulansla Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Gaznevi, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gaznevi'nin ölümünün ardından karnındaki 7 aylık kız bebeği ameliyatla alındı. Ancak yoğun bakım ünitesine alınan bebek de kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Eşi ile kızının ölüm haberini alan Engin Gaznevi, gözyaşlarına boğuldu. Gaznevi, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Hastaneye gelen Fethiye Cumhuriyet Savcısı, anne ve bebeğin ölüm nedenine ilişkin ayrı ayrı inceleme başlattı. Gaznevi ve bebeğinin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaza sonrası gözaltına alınan beton mikseri sürücüsü Mehmet Görçüm ise Fethiye Adliyesi'ne sevk edilecek.

KAZA ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Feci kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosiklet öne doğru hareket ederken, mikser kamyonu motosikleti bir anda altına alıyor ve sürüklüyor. Çevreden koşanların uyarısıyla, sürücü mikser kamyonunu ezilenlerin üzerinden bu kez geriye doğru hareket ettiriyor.

    :

    :

    :

    :

    "​Hamile kadının feci ölümü" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete