close

Düğün alışverişi dönüşü kaza: 6 yaralı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, düğün alışverişinden dönen ailenin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Selimiye-Milas Karayolu'nda meydana geldi. Bir ay sonra evlenecek olan Tuğçe Çubukçu ile Ercihan Çubukçu düğün alışverişi yapmak için gittikleri Milas'tan dönerken, Ercihan Çubukçu (61) kullandığı 20 AHV 95 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada sürücü Ercihan Çubukçu, Hüseyin Çubukçu (37), Müjde Çubukçu (34), Tuğçe Çubukçu (18), ve Ercihan Çubukçu (18) Orcan Çubukçu (16) yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlı ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan 18 yaşındaki Ercihan Çubukçu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    :

    :

    :

    :

    "Düğün alışverişi dönüşü kaza: 6 yaralı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete