17 yaşındaki kıza tehditle tecavüz ettiler

17 yaşındaki kıza stajyer olarak çalıştığı hastanede çalışma arkadaşları tecavüz etti.
Genç kızın ailesi tarafından haklarında suç duyurusunda bulunulan tecavüzler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

AMBULANS ŞÖFÖRÜ, ERKEK HEMŞİRE, SAĞLIK MEMURU

Gaziantep'teki bir özel hastanede dehşet bir tecavüz skandalı yaşandı. 17 yaşındaki E.F.D stajyer ATT'ci olarak görev yaptığı hastanede ambulans şoförünün, erkek hemşirin, sağlık memurunun ve sorumlu müdürlerden birinin tecavüzüne uğradı.

Genç kızın hamile olduğu anlaşılınca olay gün yüzüne çıktı. Tecavüze uğrayan 1997 doğumlu E.F.D'nin ailesi tecavüzcülerden şikayetçi oldu ama şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TEHDİT VE ŞANTAJLA TECAVÜZ

Ambulans şoförü Ç.A, hastanede ATT'ci olarak staj yapan 17 yaşındaki E.F.D. ile birlikte üniversite hastanesine gitti. Dönüş yolunda ambulans şoförü Ç.A aracın içinde E.F.D 'ye tecavüz etti.

Bu olayı duyan, hemşir N. O. , sağlık memuru M.T ve danışma görevlisi 1989 doğumlu Y.P, E.F.D'ye "Eğer bizimle birlikte olmazsan bu olayı duyururuz" diyerek tehdit ve şantajla E.F.D'ye tecavüz etti. 

HAMİLE KALINCA OLAY ORTAYA ÇIKTI

Tecavüze uğrayan 1997 doğumlu E.F.D'nin 5 haftalık hamile olduğu anlaşılınca tecavüz skandalı gün yüzüne çıktı.

TECAVÜZCÜLER SERBEST

E.F.D'nin ailesi genç kıza tecavüz edenlerden şikayetçi oldu. Ancak genç kıza tecavüz edip hamile bırakan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Kaynak: Haberdar.com | Mehmet Aydoğmuş

    :

    :

    :

    :

    "17 yaşındaki kıza tehditle tecavüz ettiler" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ