Acil servisten kız bakma geyikleri…

12 Temmuz 2016 - 16:30
Hastanemizin Acil Servisinde “Kız Bakım Ünitesi” hizmetinize girmiştir. Hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek servisimize tüm bekar ve aşktan umudunu kesmişleri bekliyoruz.  İmza: Başıbağlı Hastaneler Grubu.
*
Gençlerimizin hangi acil servislere başvurmaları gerektiği açıklansın! İmza: DEV-Bekar
*
Seviyorsan, git Acil Servise  konuş bence.
*
Sıradaki şarkıyı Acil Serviste gördüğüm sarı saçlı kıza armağan ediyorum: “Doktor Erol Bey, ben aşık oldum.”
*
Çevrende kaç tane acil servis var? Acil servislerde kaç bekar kız çalışıyor? Özellikleri ne? Öğrenmek için ara: 118 ..
*
Dün gece bütün acil servislerini dolaştım İstanbul'un. Seni aradım sedyelerdeki kan izlerinde…
*
Bak oğlum, bu Melek. Geçen babanla acil servise gittiğimizde çok ilgilendi benimle sağ olsun. Eli de bir hafif, bir hafif.
*
-Anne!
-Efendim oğlum?
-Hani sen bana evlen diye tutturuyorsun ya!
-Eşşek kadar oldun. Senin yaşındakiler torun sahibi olacak yakında çocuğum. Derim tabi.
-Ben kalbimin sahibini buldum anne.
-İnanmıyorum. Hulusi duydun mu? Allah’ım bana bu günleri gösterdiğin için sana şükürler olsun! Hadi hemen gidip isteyelim, çabuk!
-Yalnız…
-Yalnızı ne çocuğum?
-Kız Acil Serviste çalışıyor.
-Olmaz! Ben kendime “oğluna acil servisten kız almış” de dirt mem! Sen ne zaman adam olacaksın, ne zaman adam olacaksın sen? Hulusi bi şey söyle şu oğluna, Hulusiii!
*
Acil Serviste hoşlandığı kızla konuşabilmek için arabasıyla kaza yapan 28 yaşındaki M.D., hastaneye götürülürken bindiği ambulansın takla atması sonucu öldü.
*
Havalara bak, havalara! Oturduğu semte bakmaz, Etiler’deki Özel Hastane’nin Acil Servisinden kız bakmaya gider. Ayranı yok içmeye…
*
Ya Rabbi! Apandisitimi patlatıp beni Acil Servise gönderdikten sonra karşıma Mualla’yı çıkardığın ve “hemşire bir gelinim olsun da yaşlılığımda bana baksın” diyen anacığımın duasın da kabul ettiğin için sana şükürler olsun!
*
Ramazan Bayramı’nda kız bakmak için Acil Servislere akın edem vatandaşlar yüzünden, bazı Acil Servislerde izdiham oldu. Hasta yakınları ile kız bakmaya gelenler arasında çıkan kavgalarda 5 kişi öldü, 8 kişi yarallandı.
*
ZırTUR’dan 9 günlük Kurban Bayramı’nda Türkiye’nin her yerine Acil Servis Turları. Erken Rezervasyon için arayın: 0 850…
*
Acil Serviste çalışıp da kendisine hala bir kısmet bulamayan hasta bakıcı S.F, Acil Servis önünde kendisini yakarak intihara teşebbüs etti.  Yaralı olarak kurtarılan S.F’nin tedavisi sürüyor. S.F’nin annesi: “Oğlumu bu hale getirenler utansın” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Acil servisten kız bakma geyikleri…" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete